Loading...
Ungegangen2019-11-15T11:08:03+00:00

Ungegangen

Afdelingen “Ungegangen” har plads til 7 unge mellem 13 og 23 år. Afdelingen rummer unge med én eller flere diagnoser – autisme spektrum forstyrrelse, ADHD, udviklingshæmning og tilknytningsforstyrrelser.

Dagligdagen på Ungegangen er bygget op med trygge rammer og struktur. Vi inddrager den enkelte i de daglige gøremål såsom indkøb, madlavning, tøjvask og rengøring. Månedlige beboermøder sikre at beboerne er med til at forme deres hverdag og får indflydelse på afdelingens udvikling og fremdrift. På den måde bliver alle naturligt aktive i deres eget liv – og ikke passive tilskuere.

Hverdagen bærer præg af en familielignende struktur med respekt og anerkendelse af den enkeltes livssituation. På afdelingen arbejdes der med individuelle mål der styrker den enkeltes selvværd og selvstændighed.

Vi har fokus på fritidslivet og fysisk individuelt tilpassede aktiviteter fx klatre-, fiske-, cykle-, løbe- og gåture. Der er også flere, der deltager i fritidsaktiviteter i nærmiljøet.

Alle de unge på Ungegangen bor i lyse værelser med adgang til fælles køkken og gode bade- og toiletforhold. Der er direkte adgang fra Ungegangen til Lykkegards store have og fællesarealer.

Direkte telefon til Ungegangen: 81 72 72 23

Telefonisk kontakt med beboere er bedst mellem 19.00 og 20.00

Afdelingsleder
Patrick Wymer
pw@lykkegard.dk
tlf: 81 72 72 56